Sikeresen zárult a Pauler pályázat!

A pályázatra 11 pályamű érkezett be. Minden pályázónak gratulálunk, és köszönjük a színvonalas munkákat.

 
Nyertes pályázók:
I. helyezett: Juhász Alíz
III. helyezett: Hamvas Katalin
 
A zsűri tagjai voltak:
Elnök: Ludman Tünde, OTP Ingatlan Zrt.értékesítési vezető
Tag: Mészáros Katalin, OTP Ingatlan Zrt. projektmenedzser
Tag: Ebedli Gyula, belsőépítész
Tag: Fónagy Dóra, belsőépítész
Tag: Huszár Dorottya, OTP Ingatlan Zrt. értékesítő
Tag: Kővári Judit, Junior Art Center oktatási igazgató
 

Az elegancia és a kényelem lesznek a jellemzői annak a lakóháznak, s természetesen a benne lévő lakásoknak, amely az OTP ingatlan beruházásában, történelmi környezetben, az I. kerület központjában, a Pauler utcában épül.

Az OTP Ingatlan Zrt. és a Junior Art Center Lakberendező Iskola nyílt pályázatot hirdetett a Pauler Ház luxus lakásainak, belső tereinek, enteriőrjeinek megtervezésére, bútorainak, dekorációinak egyedi megoldású, kiváló minőségű kialakítására belsőépítészek, lakberendezők, enteriőr tervezők és hallgatók számára.

Krisztinaváros központjában, a Budai Várnegyed lábánál épülő három szinten alápincézett, földszint + 7 emeletből álló, tizennyolc exkluzív minőségű lakást, egy utcafronti üzlethelyiséget valamint belső udvart magába foglaló házat Kajdócsi Jenő építész tervezte, egy zárt utcasor foghíj telkére. A 68-131 négyzetméter alapterületű, köztük penthouse lakások, típusuktól függően, a legváltozatosabb igényeknek is megfelelnek. Méretükben ugyan különbözőek, de valamennyi a legjobb minőségű anyagból készül, s magukban rejtik az „intelligens” lakások kialakításának lehetőségét, technikai szempontból is „top” szinten való működtetését.

A földszinten elhelyezkedő ingatlanhoz kizárólagos használatú kert csatlakozik. A felső szintek lakásainak teraszairól csodálatos kilátás nyílik a budai Várhegyre, a belvárosra és a Rózsadombra - avatott be a részletekbe Kővári Judit, a Junior Art Center Lakberendező Iskola oktatási igazgatója, a  pályázatot elbíráló bizottság tagja. Mint elmondta, a pályázat kiírásának célja a kozmopolita, prémiumszolgáltatásokra vágyó városlakók igényeinek kiszolgálása, ugyanakkor a kreatív, tehetséges tervezők támogatása azért, hogy ismertségre tegyek szert, mely által a későbbiekben is igényeljék a munkájukat. - A szakmai tudásbázist keressük, s ha a Pauler Ház project sikeres lesz, a pozitív „következmény” garantálható- vélte az igazgató. Iskolánk jól ismert a szakmában, s más cégekkel közösen több pályázat kiírásában is részt vettünk. A húsz esztendeje működő, s az idén jubiláló intézmény olyan szakembereket képez, akik nem csak saját környezetüket képesek alakítani, hanem megrendelőik igényeihez alkalmazkodva a hagyományokat őrző, ugyanakkor praktikus, esztétikus, miden szempontból „élhető” térformálásban is otthon vannak.

A pályázat nyílt volt, vagyis nem csak az iskola hallgatói, hanem bárki, aki tervezői végzettséggel rendelkezik, pályázhatott egyénileg és csoportosan egyaránt. Pályázni ingyenesen lehetett, de a pályázati dokumentációt csak egy tájékoztató előadást követően, regisztrációval vehették át a pályázók.  Eredményhirdetésre 2012. június 15-én került sor.

Az OTP Ingatlan Zrt. a nyertes terv alapján megvalósít egy kulcsrakész mintalakást  mobiliák  nélkül. A leendő tulajdonosok az emelt szintű szerkezet kész állapotú házban megvásárolt lakásásukat egyéni elképzeléseiknek megfelelően alakíthatják ki, ha igénylik, az OTP Ingatlan Zrt. segítségével.