Idén - 2018. október 5-19. között - 15. alkalommal rendezik meg a hazai design színtér legrangosabb eseményét, a Design Hét Budapestet. Az évforduló tiszteletére a fesztivál a megszokottól eltérően nem 10, hanem 15 napon keresztül várja majd az érdeklődő nagyközönséget. A rendezvénysorozat szlogenje az idén Mission: Design. A küldetés a folyamatos szemléletformálás, az újabb és újabb szakterületek, témák, alkotók és vállalkozások programsorozatba való bekapcsolása, a szakemberek és vállalkozások közötti együttműködés kialakításának, a designvállakozások piacra lépésének elősegítése és versenyképességük fokozása.

Az elmúlt három évben nagy sikerrel és hatalmas érdeklődéssel zajlott szakmai konferenciánk az ÖbölHázban. Idén, szeptember 28-án, őszi évadnyitó rendezvényünkként újabb, egész napos rendezvénnyel készülünk a szakmai összefogás, népszerűsítés, információ-átadás, a piaci pozíciók megerősítése érdekében.
Időpont: 2018. szeptember 28. (péntek), 9.30-21.00
Helyszín: ÖbölHáz Rendezvényközpont, 1117 Budapest, Kopaszi gát 1.

Nagy sikerrel zárt a S/alon Budapest kiállítás a hétvégén. A kiállítás fontos mérföldkő szakmai életünkben, mert célkitűzése, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából.

Intézményünk és a Lakberendezők Országos Szövetsége - mint minden, szakmai szempontból fontos rendezvényen – több téren is fontos szerepet vállalt a kiállításon.