Diákjaink: Deákné Mézes Mária

Deákné Mézes Mária

Diákunk szakmai útja

LOSZ Év lakberendezője 2007 – közönségdíjas

“Marcsi már látom, hogy a házunkban több olyan pont is lesz, ami miatt érdemes lesz hazatérnünk.”
(egyik kedves megbízómtól)
 
Lakberendezéssel 1998 óta foglalkozom. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Jó dolog látni, ahogy az ügyfeleimmel közösen megálmodott terek valóra válnak. A jó emberi kapcsolatokból, kellemes hangulatban eltöltött tárgyalásainkból kerültek eddig ki a legjobb munkáim. Legjobb alatt nem feltétlen a publikálható munkákra gondolok, hanem azokra a lakásokra, otthonokra amelyekben a megbízóim jól érzik magukat.
 
Terveimnél elsődleges szempont a funkcionalitás és csak ez után jöhet a design, illetve színvilág kialakítása. Ez egy közös munka az ügyfeleimmel, hiszen az ő szempontjaik, életvitelük, ízlésük alapján adok tanácsokat, készítek terveket. Számítógéppel készítem a rajzaimat, látványterveimet, melyeket folyamatosan küldöm a munka alatt. Megbízóimnak ezzel látványosan tudom prezentálni az elképzeléseimet. Én csak ajánlok, alternatívákat mutatok, de a végleges döntés mindig az önöké. Munkáim mellett az Otthon újságnál és a Nők Lapja Cafe oldalon szakértőként tevékenykedek.
 
Itt csak néhány fotó bemutatására van lehetőség. Elkészült munkáimról, eredményeimről bővebben a www.berendezem.hu oldalon találhatnak. Kérem, látogassanak el az oldalamra. Várom jelentkezésüket a fenti elérhetőségeimen, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

Kapcsolat

https://berendezem.hu/

Cikkeink, amelyben érintett Deákné Mézes Mária

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató