Diákjaink: Gróz Liliána

Gróz Liliána

Diákunk szakmai útja

Végzettségemet és tudásomat az ország legjobb szakmai képzési helyén szereztem, a Junior Art Centerben, okleveles lakberendezőként.
 
Ám boldogan mondhatom, hogy friss végzettségem ellenére azonnal, a híres BÁV Zrt. – LOSZ által meghirdetett “Stílusrandevú” c. országos lakberendezői pályázaton EZÜST érmes, második helyezett lettem!
 
Alapvetően mi is nekem, enteriőr designernek a feladatom és a hivatásom?
 
Szebbé, jobbá, élhetőbbé teszem az emberek által lakott tereket…
 
Véleményem szerint a szépen, harmonikusan berendezett TÉR tulajdonképpen olyan érzéseket ébreszthet az emberben, mint a Természet: ha megérkezünk oda, úgy érezzük, otthon vagyunk. A nyugalmat, kiegyensúlyozottságot árasztó otthonoknak, közösségi helyeknek, egyéb tereknek az emberi lélekre gyakorolt pozitív hatása régóta ismert és köztudott tény nem csak a pszichológia hanem a “laikus” emberek számára is. Meggyőződésem, hogy valójában “mindent” lehet, a szépség, a harmónia esztétikai határain belül, ami magas fokú színvonalat és igényességet nyújt. Akár híres, nagy, hagyományos stílusokat keverni a sokszínűség jegyében éppen úgy, mint akár “csak” egyféle trend illetve design formáival, elemeivel, színeivel maradandót alkotni… mindezekkel a kortalanság érzését sugallva. Hivatásom és szakmai tudásom alapján vállalom a különböző funkciójú meglévő vagy új belső terek berendezésének teljes körű megtervezését vagy átalakítását, az enteriőrök színvonalas kialakítását, a 3D látványtervek elkészítését, valamint segíteni tudok home staging szolgáltatásban is. Mindezek mellett természetesen általános és egyedi lakberendezési tanácsadásban is segítséget nyújtok a hozzám fordulóknak. Hiszem és vallom, hogy a megbízó és a megbízott messzemenően körültekintő együttműködése minden esetben a kívánt eredményességet és kölcsönös megelégedettséget tudja biztosítani!

Kapcsolat

http://lakberendezes3d.hu/

Cikkeink, amelyben érintett Gróz Liliána

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató