Diákjaink: dr. Héczei Fruzsina

dr. Héczei Fruzsina

Diákunk szakmai útja

Pályafutásomat jogászként kezdtem, majd tíz, jogi pályán eltöltött év után 2009-ben döntöttem úgy, hogy egy régi szenvedélynek hódolok immár hivatásszerűen: ez a lakberendezés.
 
Tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem Mózer Noémi belsőépítész osztályában. A képzés alatt és az OKJ-s oklevél megszerzését követően, három évig gyakornokként, majd enteriőr-tervezőként a TÉR Alkotó Tervező Stúdióban dolgoztam, ahol a térszervezésről, belsőépítészetről, építészetről és a designról még átfogóbb szemléletet kaptam.
 
2012 óta önállóan tevékenykedem, elsősorban magánlakások, de irodák, rendelők, egyéb belső terek kialakításával is foglalkozom. Munkáim során sosem ragaszkodom mereven egy bizonyos stílushoz, a megrendelő személyisége és életformája motivál, és figyelembe veszem az adott tér építészeti minőségét is. Mindig szem előtt tartom a funkciót és azt, hogy a tér ne uralja annak használóját, hanem idomuljon hozzá. Célom a megrendelő személyiségéhez szabott igényes otthon kialakítása. A tervezés során elképzeléseimet fotorealisztikus látványtervekkel teszem kézzelfoghatóvá, szükség esetén kiviteli terveket is készítek, igény szerint egyedi bútortervekkel.

Kapcsolat

http://heczeidesign.hu/

Cikkeink, amelyben érintett dr. Héczei Fruzsina

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató