Diákjaink: Holló Annamária

Holló Annamária

Diákunk szakmai útja

Holló Annamária vagyok. Saját nevünket viselő cégünket a Holló Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-t vezetjük együtt férjemmel – Holló Péterrel – közösen, mely 1995 óta működik sikeresen.
 
A kreativitásunkat tükrözi, hogy az elmúlt tíz évben számtalan lakást újítottunk fel úgy, hogy én végeztem a tervezést és lakberendezést, férjem pedig a teljes kivitelezést. Cégünkben a közös munka gördülékenyen és hatékonyan működik. Idő közben elvégeztem a Junior Art Center Lakberendező Iskola Lakberendező¬-Enteriőr tervező szakot (az ország egyik legjobb iskolája), ahol jelesre vizsgáztam, ezzel lehetőséget szereztem a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) tagság közvetlen elérésére.
 
Kedvelem a kifinomult, kortalan design-t, a tiszta szellős tereket, a kontrasztokat és a stílusos kiegészítőket. A lakberendezés során nyitott vagyok az új lehetőségekre design-ban, színekben, formákban, bútorokban is. Egyik stílusirányzatnál sem köteleztem el magam, szeretem ötvözni a régebbi és az újabb trendeket. Rendszeresen járok különböző lakberendező kiállításokra, szakmai konferenciákra, így folyamatosan képzem magam.
 
Munkámhoz nélkülözhetetlen a kreativitás, az anyagismeret, a műszaki tudás és rendkívül fontos az emberismeret is. Több évet töltöttem az egészségügyben, ahol az empátia és a bizalom kiépítése elengedhetetlen ezen a szakterületen. Ezeket a tapasztalatokat hasznosítom a lakberendezői munkám során is. Fontos, hogy tökéletesen ráhangolódjak ügyfeleim ízlésvilágára, életvitelére, elképzeléseire. Ezeket az elképzeléseket továbbgondolom, fejlesztem, így tudom megalkotni a személyre szabott, harmonikus otthonukat.
 
Tevékenységem főként magánlakások, családi házak és egyéb belső terek tervezése. Lakberendezői munkáim során a Megrendelő személyisége és életformája motivál, valamint figyelembe veszem az adott helyiség építészeti stílusát, minőségét is.

Kapcsolat

https://holloannamaria.hu/

Cikkeink, amelyben érintett Holló Annamária

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató