Diákjaink: Köntös Mónika

Köntös Mónika

Diákunk szakmai útja

Egy stílusos otthonban felébredni, a családunkkal együtt lenni, vendégeket fogadni vagy egy fárasztó nap után hazatérni felüdítő érzés. Megalapozza hangulatunkat, meghatároz minket, vagy akár mások rólunk kialakított véleményét is befolyásolja.
Egy enteriőr megtervezésénél a stílusosság mellett, azonban szem előtt kell tartani a műszaki és funkcionális elvárásokat is, melyek otthonunkat biztonságossá és kényelmessé varázsolják.
Célom, hogy Megrendelőim igényei szerint, olyan otthonokat, tereket hozzak létre, melyek időtállóak, komfortosak, egyediek és hangulatosak.
 
Lakberendezőként 2018-ban dicsérettel végeztem a Junior Art Center-ben, azóta számos családi ház, lakás és nyaraló enteriőrjének kialakításán dolgoztam. Tanulmányaim alatt másik két lakberendezőhallgató társammal létrehoztuk a RoomUp Interior Design-t, így nagyobb projektek esetén akár csapatban is vállalunk tervezést. A 2019-es évi Construma kiállítás Design Generációk standjának egyik tervezőjeként részt vettem kiállítási stand tervezésében és kivitelezésében is.

Kapcsolat

http://roomup.hu/

Cikkeink, amelyben érintett Köntös Mónika

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató