Diákjaink: Sallak Andrea

Sallak Andrea

Diákunk szakmai útja

LOSZ Év lakberendezője 2019 – szakmai nyertes

Számomra a legnagyobb örömet az jelenti, ha végigkísérhetem azt a folyamatot, ahogy egy lakásból otthon lesz. Ha a benne lakót szeretettel, de határozottan terelgethetem abba az irányba, amerre menni szeretne, megkímélve őt a zsákutcáktól, a téves kanyaroktól. Ha a közös munka végén úgy érzi, hogy végre otthon van.
 
Hiszem, hogy nincs lehetetlen feladat, és minél inkább annak tűnik, annál jobban izgat a megoldás, nem adom fel addig, amíg meg nem találom a helyes irányt. Szeretem a kihívásokat, jó érzéssel tölt el, ha rossz beosztású, szinte lakhatatlan lakásokból kellemes, élhető tereket tudok kialakítani. Számomra a legérdekesebb, leginspirálóbb feladat a térszervezés. A legfontosabbnak azt tartom, hogy egy lakás jól működjön, funkcionális és praktikus legyen, hiszen csak akkor érzi magát otthon a benne lakó, ha a tér a személyére van szabva, ha az igényeinek megfelelően van berendezve. Persze emellett nem elhanyagolandó szempont a design sem, hiszen a lakás minden elemének összhangban kell lenni egymással, színben, stílusban egy harmonikus egységet kell alkotnia. Szeretem a nemes anyagokat, finom kelméket, időtálló, minőségi bútorokat, egyedi formákat. Boldog vagyok, ha a megrendelőben igényes partnerre találok, és együtt gondolkozva tudunk olyan enteriőrt létrehozni, ami az ő személyiségét, egyéniségét tükrözi.
 
A Nők Lapja lakberendezési rovatában az elmúlt húsz év alatt több száz olvasó álmát váltottam valóra, amikor áttervezett otthonuk megjelenhetett a lapban. Művészeti vezetőként, az Otthon magazinnál eltöltött idő alatt, elsőként értesültem az újdonságokról, a legfrissebb lakberendezési trendekről, ezek a források ma is segítségemre állnak a munkám során.
 
Szakemberekből álló csapatommal teljes körű kivitelezést vállalok, örömmel kísérem végig az otthon átalakulását az első ceruzavonástól a kulcsátadásáig.
 
Szakmai háttér:
 
  • 1998-2000 JuniorArt Center Lakberendezési Iskola
  • 2000 Sal-Lak Lakberendezési Stúdió alapítása
  • 2000-től Nők Lapja lakberendezési rovat vezetése
  • 2001-2002 JuniorArt Center Lakberendezési Iskola Mesterképzés
  • 2006-tól Praktika magazin művészeti vezetője
  • 2012-től Kislakás magazin művészeti vezetője
  • 2014-2015 OTTHON magazin művészeti vezetője

KapcsolatCikkeink, amelyben érintett Sallak Andrea

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató