Diákjaink: Szentesi Nóra

Szentesi Nóra

Diákunk szakmai útja

1991-ben diplomáztam a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, eredeti szakterületem a marketingkommunikáció.
A Lakberendezők Országos Szövetségén kívül tagja vagyok a Magyar Újságírók Országos Szövetségének is.
Diploma után elsősorban PR- marketing területen dolgoztam. Már ekkor vonzott az újságírás, amelyre munkakörömnél fogva gyakran adódott alkalmam.
 
Kislányom születését követően jelentkeztem a Junior Art Center lakberendező képzésére, mert bár a marketingkommunikáció világát elég kreatív területnek tartottam, mégis hiányzott valami az életemből. Az igen színvonalas kétéves képzést követően sikeres vizsgát tettem, sőt ezzel párhuzamosan elvégeztem a Tér és Rend c. folyóirat lakberendezési újságíró és stylist tanfolyamát is.
 
2000-ben két évfolyamtársammal céget alapítottunk, és a mai napig ugyanebben a felállásban sikeresen működünk. Az évek során számos szakmai lapban és női magazinban jelentek meg írásaim és styling jellegű anyagaim, a folyamatosan publikált elkészült munkáink mellett. Referenciáink igen széles palettán mozognak a garzontól a több száz négyzetméteres luxus villákig. A tervezés és a kivitelezés megszervezése során elsősorban szakmai profizmusra törekszünk függetlenül attól, hogy ügyfeleink elképzeléseihez alkalmazkodva milyen stílusban dolgozunk.
Lakberendezőként úgy érzem, minden megszerzett tudásomat és képességemet kamatoztatni tudom annak érdekében, hogy megbízóim álmait valóra váltsam.
 

Kapcsolat

https://flatart.hu/

Cikkeink, amelyben érintett Szentesi Nóra

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató