Diákjaink: Varga Anikó

Varga Anikó

Diákunk szakmai útja

Boldoggá tesz, ha valami olyant csinálhatok, amit élvezek és még boldogabbá, ha ez az ügyfelemnek is tetszik. Hiszem, hogy az ember csak abban lehet igazán sikeres, amibe szívét lelkét bele tudja tenni. Számomra a tervezés ilyen.
 
Szeretem a kihívást, amit egy új megrendelő, egy új enteriőr tud nyújtani, a tervezés folyamatát, majd látni, ahogy a tervek megvalósulnak. Munkám során törekszem a megrendelő igényei szerint a lehető legjobb megoldásokat nyújtani, ezért rendszeresen kiállításokra, szakmai továbbképzésekre járok és figyelemmel kísérem az újdonságokat. Porfóliómban megtalálhatók lakások, családi házak, irodák és kiállítási standok is.
 
Szeretem a letisztult formákat, a modern térszervezést és az egyedi megoldásokat. Munkám során igyekszem elrugaszkodni a megszokott dolgoktól, más perspektívából közelíteni. Fontosnak tartom, hogy az enteriőr berendezése tükrözze a megrendelő személyiségét, stílusát, ezért szívesen kombinálom meglévő bútoraikat, tárgyaikat újakkal. Hiszem, hogy a féltve őrzött régi tárgyak lélekkel töltik meg a modern otthonokat is.
 
Célom, hogy a tervezés során a funkcionalitás és esztétika olyan tökéletes összhangot alkosson, ami az idő próbáját is kiállja. A megrendelő álmai, ötletei és lehetőségei által vezérelve tervezem meg azokat a tereket, ahol minden egyes eltöltött perc különleges élmény lehet.
 
Szakmai múlt:
 
2015 – ben kiváló eredménnyel végeztem a Junior Art Center lakberendező iskolában, ahol az Év hallgatója díjjal jutalmaztak.
2015 – ben az Art in Home művészeti pályázaton III. helyezést értem el.
2015 – ben az Stílusrandevú pályázaton I. helyezést értem el.
2016 – ban elnyertem a Style & Draw pályázaton a legszebb konyha – Forest Hungary Kft. és a legkreatívabb festékhasználat – Trilak Festékgyártó Kft. különdíját.
2016 – ban az Év pályakezdő lakberendezője 2015 pályázaton elnyertem az AGC Glass Hungary Kft; Europa Design Hungary Zrt; Miele Kft. és Internorm Ablak Kft. különdíját.
2016 – ban a Design+ kiállítás keretében rendezett ”Kreatív kirakat” enteriőr versenyen I. helyezést értünk el a Junior Art Center csapataként.
2017 – ben az Év pályakezdő lakberendezője 2016 pályázaton a Szakmai Zsűri dicséretben, a LOSZ, Villeroy & Boch és Trilak Kft. különdíjban részesített.
2017 – ben a Konyhakiállításra Ács Erzsébettel közösen terveztük meg a Miele Kft. standját.
2018 – ban a Konyhakiállításra Kosztyu Brigittával közösen terveztük meg a Miele Kft. standját.
2018 – ban a Construma Otthon Design kiállításon A jövő otthona stand LOSZ tervezőcsapat tagja voltam.
2018 – ban az első S/ALON Budapest kiállításra a Terasz az erdő szélén, Posche és Méta Kft. standjait terveztem meg.
2019 – ben a Konyhakiállításra Ács Erzsébettel közösen terveztük meg a Miele Kft. és Samsung standját.
2019 – ben a második S/ALON Budapest kiállításra az LG, Roomfive, Méta Kft., Méta Kft. és Alu-Redőny Kft., Diego, Europarkett és a WABI-SABI enteriőrstandjait terveztem meg.

Kapcsolat

https://van-interior-design.com/

Cikkeink, amelyben érintett Varga Anikó

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató