Diákjaink: Vónya Tímea

Vónya Tímea

Diákunk szakmai útja

Már kislány koromban sokat foglalkoztam művészeti ágazatokkal, és érdekelt a szépség, a harmónia világa. Nagy álmom vált valóra, amikor 2012-ben sikeresen elvégeztem a lakberendező iskolát és megalapítottam a lakberendezéssel és kivitelezéssel foglalkozó cégemet, az Attraktiv Design Stúdiót. Azóta folyamatosan dolgozom mint lakberendező és vezetem az általam tervezett otthonok és közületek kivitelezéseit, melyből rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.
 
Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel. Számomra az otthonosság fogalmát nem a bútorok és a tárgyak jelentik, hanem az érzés és a hangulat, amit az adott enteriőr sugároz magából. Amikor elkészül a munka, melyet szívvel-lélekkel készítettem el, időt, energiát, fáradtságot nem kímélve, akkor olyan érzés tölt el lakberendezőként, mintha én is része lennék az enteriőrnek.
 
Szívesen mozgok a design világában, figyelemmel kísérem az újdonságokat és folyamatosan részt veszek a szakmai képzéseken és kiállításokon. A szakmai tudásom bővítése érdekében 2018-ban beiratkoztam a Junior Art Center belsőépítészeti mesterképző tanfolyamára, amit 2020-ban sikeresen elvégeztem.
 
A tervezéshez 3D látványtervező programot használok, így még mielőtt megvalósul az elképzelt enteriőr, pontosan látható annak minden egyes részlete.
 
A tervek teljes körű kivitelezését cégem több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező csapata biztosítja. Az Attraktív Design Stúdió összeszokott kivitelező csapata készítette a referencia munkámat is. Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban is magabiztosan dolgoznak és precízen végzik el a rájuk bízott feladatokat. 2017-ben kivitelező csaptunk kiegészült egy asztalos csapattal is, így az egyedi gyártású bútorokat és dekorációkat is cégünk gyártja le Ügyfeleink részére saját asztalos üzemükben.
 
Vállaljuk lakások, házak, irodák, hotelek, éttermek tervezését és kivitelezését itthon és külföldön egyaránt.

Kapcsolat

https://attraktivdesign.hu/hu/

Cikkeink, amelyben érintett Vónya Tímea

Még nem született ilyen bejegyzés. Van ötleted? Írd meg nekünk!

Kapcsolat

1149 Budapest, Pillangó park 9., TERC Irodaház
Tel: 222-2753
info@juniorartcenter.hu

FACEBOOK INSTAGRAM

2012 ©Junior Art Center
Felnőttképzési engedély száma: E/2021/000122
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/002159


Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató